De Flirtweken
 

Home

Wie
Waarom
Ervaringen

 

Wat is flirtweken?

‘De Flirtweken’ is een interactief workshopprogramma van 3 tot 4 workshops binnen een tijdsbestek van maximaal vijf weken. Dit workshopprogramma is speciaal ontwikkeld voor jongeren van 14 tot 16 jaar van alle leerniveaus en speelt zich af bij hen op school.

Dit workshopprogramma staat in het teken van hoe we met elkaar omgaan; met als doel de bewustwording te vergroten dat ‘hoe jij jezelf in de wereld plaatst voor een groot deel bepaalt hoe jij door de wereld behandeld wordt’.

“Gedrag is besmettelijk”

De flirtworkshops worden gegeven door 4 professionele flirtcoaches en bestaan uit 4 bijeenkomsten van één lesuur; opgebouwd van een goed contact met jezelf (les 1) tot en met een goed contact met de ander (les 4).
De workshops worden ondersteund met een speciaal ontwikkeld lespakket. Tijdens de workshops krijgen jongeren handvatten aangereikt die:

  • hen helpen bij het vormen van een positief zelfbeeld
  • hen ondersteunen bij het contact met de wereld om hen heen
  • hen inzicht en bewustwording geven over hun eigen gedrag, de vrijheid van hun keuzen en het effect daarvan op de ander.

‘Wat is een goede manier om met elkaar om te gaan’, ‘hoe presenteer je jezelf en wat is het effect daarvan’ en ‘hoe ga je de ander tegemoet’. Tevens wordt de dialoog over deze onderwerpen en de verschillen daarin tussen culturen en individuen aangegaan.

Nieuwsgierig naar meer inhoud over De Flirtweken?
DownloadKlik hier om "Flirtweken.pdf" te downloaden.


Stichting De Wij-Fabriek Postadres:
Libellenstraat 46 A
3061 VG Rotterdam
T: +31 (0)6 144 528 61 E: info@flirtweken.nl