De Flirtweken
 

Home
Wat
Wie

Ervaringen

 

Waarom?

Alles draait om het contact met anderen. Dat merken we allemaal al op jonge leeftijd. Maar realiseren we ons ook echt hoe het werkt? En wat ons eigen aandeel is in (vriendschaps)relaties?

Esther Popelier trof in haar werk als flirtcoach veel volwassenen die zeiden “had ik dit maar eerder geweten” of “als ik hier eerder bewust mee bezig was geweest!”. Een logische kreet, want het is in de periode 12 t/m 20 jaar dat wij onze sociaal emotionele vaardigheden gaan (her)ontdekken en vorm geven. De puberteit is hèt moment om te leren hoe je positief en succesvol contact met anderen legt.

Contact maken, (vriendschap)relaties opbouwen, gevoelens uiten, assertiviteit en weerbaarheid, omgaan met groepsdruk, bij ‘jezelf blijven’; hierbij komen vele vaardigheden om de hoek kijken die we ons eigen moeten maken. Dit zijn vaardigheden die we niet altijd zo automatisch bezitten als we denken.

Stichting de Wij-Fabriek realiseert zich hoe waardevol het is dat leerlingen op jonge leeftijd in aanraking komen met deze basisvaardigheden. Wij begeleiden hen professioneel in hun ontwikkeling op dit gebied.


Stichting De Wij-Fabriek Postadres:
Libellenstraat 46 A
3061 VG Rotterdam
T: +31 (0)6 144 528 61 E: info@flirtweken.nl